Postet nga: MASHTI

VIDEO - Mes vjetërsisë e mangësive, shkolla 'Dëshmorët e Kombit' në Vraniq në pritje të finalizimit të objektit të ri shkollor

Karriget e bankat e vjetra e vende-vende të dëmtuara dhe myku nëpër mure janë disa prej problemeve që kanë kapluar Shkollën Fillore të Mesme të Ulë...

MAShTI hap thirrjen për nominimin të kanidatëve për anëtarëve të KShC-së

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknogjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se është hapur thirrja për nominimin e kandidatëve për anëtarë të Këshillit ...

Udhëzimi Administrativ i Ministrisë së Arsimit për themelimin dhe shuarjen e institucioneve para universitare, cenon kompetencat e komunës

Gjykata Kushtetuese ka vendosur lidhur me kushtetutshmërinë e Udhëzimit Administrativ të MASHTI-t për kriteret dhe procedurat e themelimit dhe pushimin e veprimtarisë së institucioneve edukativo-arsimore ose paraleles ...

MASHTI publikon listën e studentëve të STEM-it që përfituan nga 1 mijë euro

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka publikuar listën e përfituesve në Thirrjen për mbështetjen financiare të studentëve që studiojnë në fushat ...

Vështirësitë e prindit për të shkolluar fëmijën me aftësi të kufizuara (VIDEO)

Sabedin Ademaj detyrohet që çdo të hënë dhe të premte ta bëjë rrugën Petrovë – Prizren – Petrovë për ta çuar dhe për ta marrë djalin e ...

Ministria e Arsimit shpall thirrje për bursat STEM, do të përfitojnë 2 mijë studentë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka shpallur thirrje publike për mbështetje financiare të studentëve në fushat e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikë...

SBASHK-u e quan jo-ligjore shkëputjen e kontratës kolektive nga MASHTI

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) e ka shkëputur Kontratën Kolektive të nënshkruar në vitin 2021 me Sindikatën e Bashkuar e Arsimit, Shkencës ...

MASHTI e shkëput Kontratën Kolektive me SBASHK-un

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) e ka shkëputur Kontratën Kolektive të nënshkruar në vitin 2021 me Sindikatën e Bashkuar e Arsimit, Shkencës ...