Bashkim Ramosaj, Kryetar i Deçanit. Foto: Atdhe Mulla

Vlera e shtëpisë pronave dhe makinës së Kryetarit të Deçanit

I pari Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj në Agjencionin kundër Korrupsion ka deklaruar se posedon në emër të përbashkët një truall në vlerë 400 mijë euro dhe një shtëpi në vlerë prej 250 mijë eurove, pasuri këto të trashëguara.

Ramosaj ka deklaruar në emër të tij një veturë të blerë në vitin 2017 në vlerë prej 5 mijë eurove.

Të hyrat mujore nga Komuna e Deçanit, Bashkim Ramosaj i ka deklaruar 1 mijë e 194 euro në muaj – LINK