Postet nga: agim aliu

Qyteti biznesor që ende pret zgjidhje për trafikun e ngarkuar

Ferizaji njihet si qyteti i biznesit në Kosovë. Përveç bizneseve të shumta kryesisht në prodhimtari, qyteti i Ferizajt dallohet edhe sa i përket zhvillimit të industrisë së drurit.

Agim Aliu ndihet keq për mungesën e produkteve higjienike në QKMF në Ferizaj

Pamjet e mungesës së deterxhentit e sapunit në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Ferizajt e kanë befasuar Kryetarin e Komunës, Agim Aliu.

Qëndrim Arifi nga organizata INPO flet për dështimin e projekteve të prokurimit në komunën e Ferizajt

Hulumtuesi nga organizata INPO, Qëndrim Arifi, në debatin Jeta në Komunë ka folur për dështimet e projekteve të prokurimit.

Agim Aliu flet për parkingjet në komunën e Ferizajt

Kryetari i Komunës së Ferizaj në debatin Jeta në Komunë mes tjerash ka folur edhe për parkingjet. Ai tha se tek projekti nëntoksorë i cili është në ...

Agim Aliu: Kemi mbështetur bizneset e vogla dhe të mëdha në komunën e Ferizajt

Kryetari i Ferizajt Agim Aliu, ka treguar se bizneset e vogla dhe të mesme në komunën e Ferizajt i kam mbështetë, kjo komunë njihet si njëra ndë...

Llogaridhënia e Agim Aliut për qeverisjen në Ferizaj

Kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu është në mandatin e tij të dytë në këtë komunë  dhe si rrallë herë ai  fillimisht e kishte humbur pushtetin, pë...

Vetëvendosje në Ferizaj kritikon Agim Aliun për parregullsi në ndërtime

Asamblisti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Dritëro Hyseni në debatin “Jeta në Komunë, tha se qeverisja komunale ka parregullsi të shumta, përfshirë në rregulloret pë...

Ish-kryetari i Ferizajt, Muharrem Svarqa kritikon qeverisjen e Agim Aliut

Ish-kryetari i Komunës së Ferizajt nga radhët e LDK-së, Muharrem Svarqa në debatin "Jeta në Komunë" ka kritikuar qeverisjen e Agim Aliut të PDK-së.