Postet nga: pasuria

Rreth 1 milion eurove pasuri të AUV-it nuk iu dihet burimi

Rreth një milion eurove pasuri e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), nuk iu dihet burimi i tyre.

Ministri që ka vetëm 14 euro para të gatshme në bankë

Hajrulla Çeku, ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka deklaruar në formularin e deklarimit të pasurisë të Agjencisë Kundër Korrupsionit se posedon vetëm 14 euro para të ...

Ish-ministri i Tregtisë me 3 banesa e 4 vetura

Endrit Shala, ish-ministër nga radhët e Nismës Socialdemokrate, posedon pasuri të paluajtshme në vlerë 610,000 euro e katër vetura në vlerë 54,500 euro.

Kryeprokurori i Shtetit blen motor ‘Vespa Primavera’ dhe posedon afër 100 mijë euro para të gatshme

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, gjatë vitit 2020 ka blerë një motor ‘Vespa Primavera’ në vlerë 3,700 euro nga kursimet e tij.

Pasuria e rektorit të UP-së, vozit Golf 7 e mbi 40 mijë euro të gatshme

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Naser Sahiti ka deklaruar se posedon mbi 44 mijë euro para të gatshme.

Rektori i Universitetit të Pejës, deklaroi mbi 300 mijë euro pasuri

Rektori i Universitetit të Pejës “Haxhi Zeka”, Fadil Millaku posedon rreth 300 mijë euro pasuri.

Albin Kurti rrogën më të madhe si kryetar i partisë se si kryeministër

Kryeministri Albin Kurti ka deklaruar se në bankë si para të gatshme posedon 529 euro. Në deklarimin e fundit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion Kurti deklaroi edhe pagesën ...

Biden: Ngrirje pasurish për ata që destabilizojnë Ballkanin Perëndimor

Presidenti Joe Biden nënshkroi një urdhër ekzekutiv që parashikon ngrirjen e pasurive dhe ndalimin e hyrjes në SHBA për ata që destabilizojnë Ballkanin Perëndimor, kryejnë korrupsion ...