Postet nga: AKK

AKK: Kërkohet opinion ligjor nga Ministria e Financave për faljen e 100 eurove nga tatimi në pronë

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) përmes një njoftimi ka bërë të ditur se është kërkuar opinion ligjor nga Ministria e Financave për propozimin që ...

Drejtori i Asociacionit të Komunave të Kosovës flet pas takimit në Ambasadën e SHBA-së

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier sot ishte nikoqir i disa personaliteteve të Kosovës, duke përfshirë  politikanë e përfaqësues të ...

Qeveria emëron anëtarët e Këshillit Drejtues të Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për emërimin e anëtarëve të Këshillit Drejtues të Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve.

Politika shkak i përjashtimit, sa rekomandime përmbushi Kosova për t'u rikthyer në ENQA

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Naim Gashi, ka thënë se nga 13 rekomandime për t'u bërë pjesë e Asociacionit Evropian për Sigurimin ...

Komunat kërkojnë nga Qeveria që t'i procedojë urgjentisht pagat e mësimdhënësve

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) i ka bërë thirrje Qeverisë së Kosovës që t'i ekzekutojë pagat e punonjësve të arsimit duke u shprehur e shqetë...

Drejtuesit e RTK-së humbin betejën me 12 mediume online 

Drejtori i RTK-së Shkumbin Ahmetxhekaj dhe ish ud/zëvendësi i tij Arsim Halili, e kanë humbur betejën në Këshillin e Mediave të Shkruara (KMShK), në ankesat ...

Kjo është pasuria e ushtruesit të detyrës të drejtorit të Policisë, Fehmi Hoti

Pas dorëheqjes së ish-drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, detyrat dhe përgjegjësitë e tij do të bien mbi Fehmi Hotin, tashmë ushtrues detyre i drejtorit ...

Komunat padisin Ministrinë e Shëndetësisë dhe atë të Arsimit

Asociacioni i Komunave të Kosovës sot ka dorëzuar padi ndaj Ministrisë së Shëndetësisë dhe asaj të Arsimin me pretendimin se këto dy dikastere qeveritare u ...