Postet nga: Agjencia Kundër Korrupsionit

Pasuria e kryetarit të ri të Gjykatës së Gjilanit

Gjyqtari Venhar Salihu është zgjedhur kryetar i Gjykatës së Gjilanit.

Këta janë zyrtarët që nuk e kanë deklaruar pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsionit

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur se prej 4,748 të zyrtarëve të lartë publikë, 14 nuk e kanë deklaruar pasurinë, 50 zyrtarë e kanë deklaruar pasurinë pas afatit të ...

Reagon Rozeta Hajdari pasi AKK ka dorëzuar kallëzim penal ndaj saj

Ministrja e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë, Rozeta Hajdari, ka reaguar pasi Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka dorëzuar kallëzim penal ndaj saj.

Agjencia Kundër Korrupsionit dorëzon kallëzim penal kundër ministres Rozeta Hajdari

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka dorëzuar kallëzim penal kundër ministres së Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë, Rozeta Hajdari.

Kush është Ylli Buleshkaj, drejtori i ri i Agjencionit Kundër Korrupsion?

Yll Buleshkaj, emri i të cilit u bë i njohur gjatë përgatitjeve për zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit 2021, ku si drejtor i Zyrës për Regjistrimin e Partive ...

Ylli Buleshkaj zgjidhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit

Me 62 vota pro, Ylli Buleshkaj është zgjedhur Drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit, nga Kuvendi i Kosovës.

Pasuria e deklaruar e ish-kryetarit të Shtërpcës, mbi 100 mijë euro para të gatshme në banka

Bratislav Nikoliq është arrestuar mëngjesin e sotëm nën dyshimet se ka qenë i përfshirë në ndërtimet në Brezovicë për të cilën prokuroria thotë ...

Ujkan Bajra synon të bëhet profesor asistent por senati pret interpretim të Anti-Korrupsionit

Një interpretim nga ana e Agjencionit Kundër Korrupsion do të jetë vendimtar për ish-kryesuesin e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ujkan Bajra, në...