Postet nga: agim bahtiri

Mitrovica e Jugut e nënta në raportin e performancës për 2019

Komuna e Mitrovicës së Jugut, e udhehequr nga Agim Bahtiri është radhitur e nënta sa i përket performancës sipas treguesve për vitin 2019, bazuar në raportin ...

Pas pezullimit të punimeve në rrugën Deçan-Plavë, Bahtiri pyet: Ku është qeveria e Kosovës?

Kryetari i Komunës së Mitrovicës Jugore, Agim Bahtiri ka reaguar pasi kryeministri i vendit, Avdullah Hoti urdhëroi pezullimin e punimeve në rrugën Deçan-Plavë.

Agim Bahtiri ia shtroi tepihun e kuq Vjosa Osmanit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani sot ka vizituar Komunën e Mitrovicës së Jugut.

Bahtiri akuzon Qeverinë për tubimin e Moziku-t

 

Familja e Agim Bahtirit i ka  450 mijë euro kredi

Familja e Agim Bahtirit i ka 450 mijë euro kredi

Nga paga e kryetarit të komunës   dhe kompanive të tij në Holand rreth 353 mijë euro të hyra vjetore i ka deklaruar i pari i Mitroviës, Agim Bahtiri në ...

Bahtiri kundër kufizimit të lëvizjes sipas vendimit të Qeverisë, por thërret që të respektohen vendimet

Kryetari i komunës së Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, sot ka mbajtur mbledhje të radhës me Shtabin Emergjent të kësaj komune, për të diskutuar lidhur ...

Bahtiri kërkon funksionalizimin e Qendrës për pajisje me dokumente

Ministria e Punëve të Brendshme nga dita e sotme ka mbyllur Qendrën për pajisje me dokumente në Mitrovicë.

Bahtiri - Qeverisë: Mos e kufizoni lëvizjen në Mitrovicë, nuk menaxhohet COVID-19 me këtë masë

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri ka reaguar pas raportimeve se Qeveria e Kosovës sonte në mbledhjen e saj do të vendos për kufizimin e ...