Postet nga: Keshilli Drejtues

Kushtrim Mehmeti zgjidhet udhëheqës artistik i Teatrit Kombëtar

Regjisori Kushtrim Mehmeti është zgjedhur udhëheqës artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Dyshimet se ministri Çeku shkeli rregulloren për punë e Këshillit Drejtues të Baletit Kombëtar kur emëroi anëtarët e rinj të këtij këshilli

Në fund të tetorit që shkoi, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku emëroi Këshillin e ri Drejtues (KD) të Baletit Kombëtar të Kosovës (...

Shkarkimi i rektorit të UP-së, krejt çka dihet deri më tani

Naser Sahiti, rektor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, është shkarkuar nga pozita e tij sot.

VIDEO - Ish-rektori Sahiti refuzon të flas para gazetarëve

Naser Sahiti nuk ka pranuar të prononcohet për media pas shkarkimit nga pozita e rektorit të Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e Këshillit Drejtues të UP-së.

Luljeta Plakolli Kasumi emërohet U.D. e rektores së UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës me shumicë votash ka shkarkuar Naser Sahitin nga pozita e rektorit të UP-së.

Shkarkohet rektori i UP-së, Naser Sahiti

Naser Sahiti është shkarkuar nga pozita e rektorit të Universitetit të Prishtinës, ‘Hasan Prishtina’.

(DOKUMENT) Rangimi i ulët i UP-së dhe mbyllja për stafin e ri, disa nga arsyet për inicimin e shkarkimit të rektorit

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës nesër mban mbledhje në të cilën do të vlerësojë përformancën dhe punën e rektorit, Naser Sahiti.

Fakulteti i Mjekësisë i dërgon letër Këshillit Drejtues për ndryshimin e rregullores për organizimin e ligjëratave

Suzana Manxhuka-Kërliu, Dekane e Fakultetit të Mjekësisë (FM) në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka dërguar një letër Këshillit Drejtues (KD) të Universitetit të ...