Postet nga: KD

Haxhiu: Seancat e dështuara nga mungesa e kuorumit, kishin mbi 90 deputetë të nënshkruar

Agnesa Haxhiu monitoruese e punës së Kuvendit nga Instituti Demokratik i Kosovës KDI, ka bërë me dije të dhënat e monitorimit të punës së Kuvendit ...

Zgjedhja e anëtarëve të ri, flasin nga Këshilli Drejtues i UP-së

Zgjedhja e anëtarëve të ri të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës nxiti reagime në vend, derisa edhe Universiteti i Prishtinës doli të martën ...

Nuk zgjidhet në raundin e parë Anëtari i Këshillit Drejtues nga senati

Me dorëheqjen e anëtarit të Këshillit Drejtues të UP-së, Zenun Halili që të kandidojë për rektor të UP-së, kjo pozitë kishte mbetur vakante.

Myzafere Limani emërohet anëtare e Këshillit Drejtues të UP-së

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, në përputhje me mandatin e saj ligjor, e ka emëruar anëtare të Këshillit Drejtues të Universitetit “...

Këshilli Drejtues i UP-së reagon pas dorëheqjes së anëtares, thotë se nuk ishte koha e duhur

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës ka reaguar pas dorëheqjes së anëtares Laura Kryeziu-Selimi.

Liston një numër shkeljesh nga UP, jep dorëheqje anëtarja e Këshillit Drejtues

Anëtarja e Këshillit Drejtues të UP-së, Laura Kryeziu Selimi ka ofruar dorëheqjen e saj nga kjo pozitë, duke listuar edhe një sërë shkeljesh që sipas saj ...