Postet nga: Çmimi i Bukës

Qeveria propozon masë ligjore për të përcaktuar çmimin tavan të produkteve esenciale

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka deklaruar se janë duke punuar rreth për të një masë ligjore rreth produkteve bazike, ku bizneseve do t’...

Inspektoriati i Tregut është duke i hetuar arsyet e rrijtes së çmimit të bukës në Gjilan e Pejë

Inspektoriati i Tregut në kuadër të Ministrisë së Tregtisë është duke i hetuar arsyet që çuan deri tek rritja e çmimit të bukës, në komunën e Pejë...

Çmimi i bukës në rritje...

Nga 40 centë deri në 60 centë sillet çmimi i bukës në Kosovë, varësisht nga furra që e prodhon dhe qyteti.

Kurti paralajmëron masa pas rritjes së çmimit të bukës në Gjilan

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka folur lidhur me ngritjen e çmimit të bukës në Gjilan nga 50 centë në 60 centë.

Inspektorati i Tregut u jep 3 ditë afat furrtarëve të Gjilanit të arsyetojnë shtrenjtimin e çmimit të bukës

Ngritja e çmimit të bukës në furrat e Gjilanit nga 50 centë, në 60 centë, bëri që Inspektorët e Tregut t’i inspektojnë sot disa nga furrat e kë...

Shoqata e Mullisëve reagon pas çmimi i bukës në Gjilan u rrit në 60 centë

Shoqata e Mullistëve në Kosovë ka thënë se aktualisht në Kosovë nuk ka rritje të çmimit të miellit.

Inspektorët e Tregut me aksion ndaj furrave të bukës, shqiptohen katër gjoba

Inspektorati i Tregut në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka ndërmarrë sot inspektime për peshën e bukës, në disa ...

VIDEO - Çmimi i bukës rritet deri në 50 cent

Në disa furra të kryeqytetit dhe jo vetëm, çmimi i bukës ka shkuar deri në 50 cent.