Postet nga: ardian kastrati

Ardian Kastrati i drejtohet pozitës: Na keni lodhur me statistika

Në seancën e Kuvendit kryeministri Albin Kurti dhe ministrat e tij kanë raportuar për punën e arritjet e tyre gjatë dy vieteve të Qeverisë Kurti.

Vendimet e Këshillit të Etikës për konfirmim të masave ndëshkuese ndaj Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit kthehen nga Senati në rishqyrtim

Të martën e 31 janarit Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka dalë me një njoftim përmes të cilit ka thënë se në mbledhjen ...

Ministrja e Arsimit premton një platformë anti-plagjiaturë në vitin 2023

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka folur sot për rastet e raportuara të plagjiaturës nga profesorë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Këshilli i Etikës vendos për plagjiaturën e Dugollit dhe Kastratit, Dugolli e quan fushatë të ORCA-s

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), sot gjatë ditës mbajti një konferencë për media duke njoftuar se Këshilli i Etikës së Universitetit ...

ORCA pretendon se revista e Universitetit të Kraiovës ka larguar punimin Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit

Disa anëtarë të Organizatës për Rritjen e Cilësisë në Arsim, ORCA, morën sot rrugën drejt Rektoratit të Universitetit të Prishtinës, përkatësisht ...

Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati nxjerrë një pankartë në gjuhën serbe: ‘Vulin, lëshoje ujin’

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ardian Kastrati, përmes foltores së Kuvendit të Kosovës tha se nuk kanë parë reagim të ashpër nga institucionet e Kosovë...

ORCA dërgon në Këshill të Etikës Bujar Dugollin dhe Ardian Kastratin

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) përmes një aksioni për para Rektoratit të Universitetit të Prishtinës, ka akuzuar për plagjiaturë dy profesorë...

Deputeti Kastrati ironizon me 100 ditët e qeverisë: Nuk është futur “raketa e Jahja Kokës’

Ardian Kastrati deputet i PDK-së, ka thumbuar raportin 100 ditor të qeverisë Kurti, duke thënë se është prekur se në këtë raport nuk është futur edhe “raketa e deputetit ...