Postet nga: Këshilli Drejtues i UP-së

Organizatat studentore kërkojnë zgjedhje të përgjithshme në UP, pas aktivitetit gjobiten nga Policia

Disa organizata studentore sot kanë kërkuar zyrtarisht që Ministria e Arsimit që të shpallë zgjedhjet e përgjithshme në Universitetin e Prishtinës.

Organizatat studentore: Zgjedhjet e përgjithshme në UP, të nevojshme për situatën aktuale

Organizatat Unioni Demokratik Studentor, Unioni i Studentëve Proeuropian, Opinioni i Pavarur Studentor dhe Paqja Studentore (UDS-USPE-OPS-PS), kanë mbajtur konferencë para zyrës së Rektoratit të Universitetit të Prishtinës, ...

OJQ-të: Anëtarët e Këshillit Drejtues kanë iniciuar shkarkimin e rektorit të UP-së, Naser Sahitit

Anëtarët e Këshillit Drejtues, si nga radhët e Universitetit të Prishtinës ashtu edhe ata të emëruar nga Ministria e Arsimit, kanë iniciuar shkarkimin e ...

UP reagon pas kritikave për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Drejtues

Zgjedhja e 5 anëtarëve të ri të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, nga ana e Senatit të Universitetit, nxiti reagime në vend.

Nuk ka kuorum për anulimin e konkursit për Sekretar të Universitetit të Prishtinës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme nuk pati kuorum që ta anulojë konkursin për Sekretar të Përgjithshëm të UP-së.

‘Hallakama’ me pozitën e Sekretarit të Universitetit të Prishtinës

Tri institucione nuk po mund t’i japin zgjidhje pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm të Universitetit më të madh publik në vend, atë të Prishtinës.

Funksionalizohet Këshilli Drejtues i UP-së, Nagavci emëron katër anëtarë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit,  Arbërie Nagavci,  i ka emëruar 4 anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së.

Rektorati

Sot votohet për rektor të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot do të votojë për zgjedhjen e rektorit të ri të këtij universiteti.