Postet nga: Buka

Rritja e çmimit të bukës në BE deri në masën prej 65% - në Kosovë mesatarja e çmimit, 50 centë

Çmimet e bukës janë rritur ndjeshëm në të gjithë Evropën gjatë vitit të kaluar, tregojnë të dhënat e reja, ndërkohë që rritja më emadhe është ...

Inspektoriati i Tregut është duke i hetuar arsyet e rrijtes së çmimit të bukës në Gjilan e Pejë

Inspektoriati i Tregut në kuadër të Ministrisë së Tregtisë është duke i hetuar arsyet që çuan deri tek rritja e çmimit të bukës, në komunën e Pejë...

Çmimi i bukës në rritje...

Nga 40 centë deri në 60 centë sillet çmimi i bukës në Kosovë, varësisht nga furra që e prodhon dhe qyteti.

Rritja e çmimit të bukës në Gjilan, Inspektorati i Tregut pritet të nis hetime

Ngritja e çmimit të bukës në furrat e Gjilanit nga 50 centë, në 60 centë po hetohet nga Inspektorati i Tregut.

Ngritet në 60 centë çmimi i bukës në Gjilan

Rritjes së madhe të çmimeve, nuk i ka bërë ballë as çmimi i bukës.

VIDEO - Çmimi i bukës rritet deri në 50 cent

Në disa furra të kryeqytetit dhe jo vetëm, çmimi i bukës ka shkuar deri në 50 cent.

Në Bosnje H. nis xhirimi i filmit për ilirët, pjesë e tij edhe artistë nga Kosova

Në Bosnje e Hercegovinë ka filluar xhirimi i filmit të metrazhit të gjatë, “Illyrcum” i regjisorit kroat, Simon Bogojeviç Narath.

4 arsye përse nuk duhet ta teproni me bukën

Buka është e para prej së cilës një person që dëshiron të humbasë në peshë duhet të heqë dorë.