Postet nga: protestë

Bllokohet hyrja e rektoratit, protestojnë senatorët studentë që janë në përfundim të mandatit

Senatorët studentë që kanë qenë deri tani pjesë e Parlamentit Studentor janë duke bllokuar hyrjen e rektoratit të Universitet të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Pamje nga protesta e OVL-UÇK kundër mospërfshirjes në Projektligjin për Pagat

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka filluar protestën para Kuvendit të Kosovës.

Specializantët protestojnë përsëri para Ministrisë së Shëndetësisë

Një grup i specializantëve kanë protestuar gjatë ditës së sotme para Ministrisë së Shëndetësisë të cilët kërkuan t’u plotësohen kërkesat pë...

Protestojnë para Ministrisë infermierët që punuan e nuk u paguan gjatë pandemisë

Me parullat “ Rrezikova familjen time për të shpëtuar familjen tënde dhe ja si u shpërbleva”, “Ju të gjithë krenoheni me menaxhim të pandemisë, ne ishim arsyeja ...

Përfundon protesta e BSPK-së, kërkojnë nga 100 euro shtesë për të gjithë të punësuarit

Me qindra sindikalistë të Kosovës janë mbledhur sot tek Teatri Kombëtar, pranë Qeverisë së Kosovës për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre.

Kordon i gjatë i Policisë të Kosovës para objektit të Qeverisë - Pamje

Kordoni i Policisë së Kosovës është vendosur para objektit të Qeverisë së Kosovës, në protestën e thirrur nga BSPK.

LIVE - Nis protesta e BSPK-së

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka filluar protestën e tyre që ka për qëllim shprehjen e pakënaqësive ndaj Qeverisë së Kosovës.

Përfundon protesta e qindra sindikalistëve, një nga kërkesat është që të miratohet Ligji për Paga

Qindra sindikalist të Kosovës kanë protestuar sot me qëllim që të plotësohen tri nga kërkesa që ata kanë për Qeverinë e vendit.