Artikull i sponsoruar nga Prishtina Ticket

Si të kurseni para për udhëtimet tuaja këtë verë?

Udhëtimi me biletë ekonomike avioni është mundësi e shkëlqyer për të kursyer para. Gjetja e ofertave më të mira mund të jetë e ndërlikuar dhe kërkon kohë. Në vijim mund të gjeni disa këshilla për t’ju ndihmuar të rezervoni fluturimet të lira:

 • Kliko në këtë LINK ku mund të zgjidhni destinacionin, të bëni rezervimin bazuar në çmimin më të lirë. Kontrolloni të gjitha opsionet.
 • Jini fleksibël me datat dhe oraret e udhëtimit tuaj. Ndonjëherë, zhvendosja e udhëtimit tuaj me disa ditë ose orë mund të bëjë një ndryshim të madh në tarifën.
 • Rezervoni fluturimet tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur. Në përgjithësi, sa më herët të rezervoni, aq më të lira do të jenë biletat.
 • Rezervo biletën KËTU sepse PA KOSTO SHTESË do të mund të rezervoni ulësen, do të keni çantë dore dhe bagazh 20kg.

Nëse dëshironi të udhëtoni drejt Prishtinës prej Basel/Mulhouse, München, Stuttgart, Düsseldorf, Münster Osnabrück, Berlin Brandenburg, Nürnberg, Ljubljana, Växjö-Smaland dhe anasjelltas shfletoni OFERTËN VERORE 2023.

Ne jemi kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket.

Ne ju mundësojmë të kryeni pagesën e  biletës tuaj me Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance dhe E Finance.
Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale çdo ditë duke filluar nga ora 8.00 – 23.00.
Na kontaktoni në Gjermani në numrin e telefonit +49 7621 9165 313, në Zvicër: +41 61 510 06 86, në Kosovë: +383 49 200 286, në Suedi: +46 470 580 944 dhe në Slloveni: +386 47 774 141.

Të gjitha destinacionet tona:

Udhëtoni me Prishtina Ticket:

 • Prishtinë – Basel/Mulhouse – Prishtinë;
  Prishtinë – Düsseldorf – Prishtinë;
 • Prishtinë – Stuttgart – Prishtinë;
 • Prishtinë – Münster Osnabrück – Prishtinë;
 • Prishtinë – München – Prishtinë;
 • Prishtinë – Berlin Brandenburg – Prishtinë;
 • Prishtinë – Nürnberg – Prishtinë;
 • Prishtinë – Ljubljana – Prishtinë.
 • Prishtinë – Växjö-Smaland – Prishtinë;

Në vitin 2022 me Prishtina Ticket dhe GP Aviation udhëtuan gjithsejtë 365.357 pasagjerë. Ky numër përbën 12.22% të udhëtarëve që kanë udhëtuar nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Bazuar në këto të dhëna, Prishtina Ticket është kompania më e madhe shqiptare.
Prishtina Ticket do të vazhdojë të ofrojë mundësi të udhëtimit me çmime ekonomike.
Kontaktet në Facebook dhe Instagram.