Rox edhe në Himalaje - FOTO

Në Himalaje (Everest B.C.) me përplot energji dhe vendosshmëri.
Aty ku preket qielli me tokën është Rox që i dha mbështetje gjithë rrugëtimit tonë.
Me Rox besuam në dëshirat tona dhe i dhamë jetë ëndrrës sonë, kështu u shprehën nga klubi Happy Hikers Kosova.