Postet nga: Bashkëpunimi

Kryetari i Vitisë: KFOR-i amerikan ka ndaluar bashkëpunimin me ne për shkak të tarifës

Update16:51: KFOR ka mohuar deklaratat e Sokol Halitit shkrimi në link 

Policia e Pejës kërkon bashkëpunim për kapjen e të dyshuarit për vjedhje, grabitje e vrasje në tentativë

Besnik Azem Kurbogaj po kërkohet nga ana e Gjykatës Themelore në Pejë dhe Policisë së Rajonit të Pejës.

Thaçi: EULEX mbetet i rëndësishëm për Kosovën

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot U.D. shefin e EULEX-it, Bernd Thran, me të cilin bisedoi për vazhdimin e bashkëpunimit në mes të ...

Kosova mëson nga përvojat e Turqisë në shëndetësi

Për pesë javë rresht, Kosova dhe Turqia pritet të shkëmbejnë përvojat e tyre në fushën e shëndetësisë. Turqia, vazhdon të shihet si një prej ...

Ministri i Drejtësisë: Vetëm vitin e kaluar realizuam 33 ekstradime me Gjermaninë

Gjatë ditës së djeshme KALLXO.com kishte raportuar për një aksion të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me atë të Gjermanisë dhe Prokurorinë Speciale.

Prishtinë, Prokuroria Themelore takohet me Policinë

Arrestet dhe ekzekutimi efikas i tyre, koordinimi i plotë mes prokurorëve dhe zyrtarëve policor për rastet gjatë kujdestarisë, rastet e dhunës në familje, dhe trajtimi i ...

Lluka: Kosova dhe Greqia do të rrisin bashkëpunimin ekonomik

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka gjatë takimit me Sekretarin e Përgjithshëm për çështjet ekonomike ndërkombëtare dhe bashkëpunim për zhvillim në Ministrinë e ...

BIRN mban konferencë për bashkëpunimin rajonal në hetimin e krimeve të luftës

Në kuadër të konferencës rajonale me titull “Pas Hagës, bashkëpunimi rajonal, llogaridhënia, e vërteta dhe drejtësia në Ish-Jugosllavi” të organizuar nga BIRN në ...