Shijo bukuritë e Dubrovnikut për vetëm 80 euro!

Kompania Turistike Shpejtimi  ka përzgjedhur dy oferta fantastike për të gjithë ata që dëshirojnë të shijojnë bukuritë dhe qetësinë që e ofron qyteti i Dubrovnikut.

Për vetëm 80 euro për person (2 ditë në Dubrovnik) ose 130 euro për person (3 ditë në Dubrovnik), ju mund të përjetoni bukuritë dhe pasurinë kulturore të këtij qyteti të lashtë.

Udhëtimi do të jetë një aventurë e vërtetë, duke udhëtuar me autobusin e rehatshëm të kompanisë.

Me të arritur në destinacion, do të akomodoheni në njërin nga hotelet e bukura, ku do të shijoni mëngjeset dhe darkat e shijshme të cilat do t’iu ofrojnë një përvojë fantastike.

Agjendën e plotë dhe detaje të tjera të ofertave i gjeni në këtë link.

Rezervoni vendin tuaj tani për të siguruar një udhëtim në këtë shpëtim të paharrueshëm.

Për më shumë informacione dhe rezervime, mund të kontaktoni Kompaninë Turistike Shpejtimi në numrin e tyre të telefonit ose të vizitoni faqen e tyre në Facebook.

049/44 128 437 (viber, whatsapp)

Ky është një shans për të duke eksploruar bukuritë dhe historinë e Dubrovnikut me një ofertë të pazëvendësueshme nga Kompania Turistike Shpejtimi. Përgatitu për një aventurë të pasur me emocion dhe shumë surpriza! 👏👌