Ofertë ekskluzive vetëm me “Sharr Travel” për 8 Mars në hotel “Regina City” në Vlorë

Kompania e turizmit “Sharr Travel” ka sjellë një ofertë bombastike për nder të 8 Marsit.

Për vetëm 90 euro ju mund të kaloni 3 ditë të paharrueshme në hotel Regina City në Vlorë.

Në ofertë përfshihen :

Transporti me autobus komod të Sharr Travel

Akomodimi në Hotel Regina City, Vlorë 2 mëngjese dhe 2 darka

Muzike Live

Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Vizitohet: Vlora, Kanina, Berati & Tirana