Organizim i veçantë për festën e 8 marsit në Shkup

“ParkLand Hospitality” njëri nga hotelet klasë në Shkup ka vendosur në ofertën e vet shumë risi për festën e 8 marsit.

Java e festave të marsit në hotelin afër stadiumit të Shkupit ka nisur nga 1 marsi e vazhdon deri në 10 mars ndërsa në ofertë përpos çmimeve të volitshme janë përfshirë edhe uqqime të veqanta.

“ParkLand Hospitality Group”, bashkë me stafin e saj profesional ka menduar deri në përpikmëri dhe në çdo detaj, që kjo periudhë e muajit t’i dedikohet enkas, zonjave, nënave, vajzave dhe gruas.

Nisur nga menyja ushqimore, e detajuar dhe e plotësuar për cdo shije dhe kërkese e deri te tretmanët e bukurisë, ParkLand Hospitality Group, festën e gruas e ka dërguar në një tjetër nivel, atë të luksit, ndjesisë së mirë, të bukurës dhe rehatisë.

Dhe jo vetëm kaq, për 10 ditët e para të Mars 2022, tretmanet e përzgjedhura të trupit dhe fytyrës, prezantohen me 50 për qind zbritje.

Stafi i profesionalizuar dhe certifikuar në Spa Center do të jetë në dispozicionin e vajzave dhe grave, për t’u dhënë atyre shkëlqimin dhe trajtimin e merituar në këtë ditë feste dhe përtej kësaj.

Suprizat nuk mbarojnë me kaq. Në një ambient të përshtatur me ndjenjën e festës dhe respektit, profesionistët e kuzhinës, në ParkLand Hospitality Group kanë ideuar menynë e posacme, për ditën e gruas, duke ofruar llojlloshmëri ushqimesh e pijesh në një paketë të vetme dhe me një çmim të volitshëm.

Përvec kësaj, muzika e përzgjedhur dhe aktivitetet e tjera, janë pjesë e festës tonë, për t’i dhënë gruas, nënës dhe vajzave, ndjenjën më të bukur, që ato e meritojnë.

Ndjehuni si Mbretëreshë, me ParkLand Hospitality Group nga Maliqi Group në Shkup.

Rezervo tani ne  +3892551575 apo ëëë.parkhotel.mk

Ky artikull është sponzorizuar nga ParkLandHospitality