Ngjarja e vitit në "American Retail Park” në Pejë

Muzikë, zbritje e surpriza pa fund ju presin në hapjen e Qendrës Tregtare “American Retail Park”.

Qendra Tregtare “American Retail Park” në Pejë vjen me një ‘Grand Opening’ të hënën, më 25 shtator, me fillim nga ora 17:00!

Hapja madhështore do të jetë një ngjarje festive me muzikë live nga këngëtarët e njohur kosovarë  Yll Limani, Ramadan Krasniqi (Dani), dhe Gjiko.

Por kjo nuk është e gjitha, sepse mysafirë specialë pritet të jenë edhe:

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey M. Hovenier,

Investitori, ndërmarrësi dhe filantropi  z. Harry Bajraktari,

Drejtoresha për Rini, Kulturë dhe Sport në Komunën e Pejes, znj. Xhenet Syka Kelmendi.

Krahas festës madhështore 33 brendet pjesë e Qendrës Tregtare “American Retail Park” në Pejë do të ofrojnë një shumëllojshmëri zbritjesh. Andaj kjo pritet të jetë një ditë ideale për të blerë produkte e juaja të preferuara me zbritje ekskluzive.

Pra, shënoni kalendarët tuaj për 25 shtatorin dhe ejani të festoni hapjen madhështore të “American Retail Park” me muzikë, zbritje e surpriza pa fund.