Postet nga: aktgjykim lirues

Apeli e liroi nga akuza ish-ministrin Nenad Rikallo, detaje nga vendimi

“…Gjendja e fakteve na jep një pasqyrë se nuk janë provuar faktet e rëndësishme se të akuzuarit me veprimet e tyre inkriminuese kishin qëllimet e cituara më ...

Lirohen katër zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës, akuzohen për keqpërdorime në projektin e Autostradës së Gjilanit

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuzat zyrtarët e shtetit: Betim Reçica, Isa Berisha, Leonora Limani e Mirdit Emini, të cilët po akuzohen nga Prokuroria ...

Gjykata e Prishtinës reagon për gjuhën fyese ndaj gjyqtares që e liroi Glauk Konjufcën

Gjykata e Prishtinës ka reaguar ndaj postimeve me etiketime dhe fjalor fyes ndaj gjykatës dhe gjyqtares Edita Çanta, në lidhje me shpalljen e aktgjykimit lirues ndaj Glauk Konjufcë...

Prokuroria ushtron ankesë ndaj lirimit të Skender Hysenit në lidhje me akuzat për mosdeklarim të pasurisë

Skender Hyseni ishte liruar nga Gjykata e Prishtinës për akuzat që rëndonin mbi të për mosdeklarim apo deklarim të rremë të pasurisë.

Arsyetimi i Apelit për lirimin e ish-kryeshefit të PTK-së, Shyqri Haxha

Gjykata e Apelit ka marrë vendim me të cilin e ka vërtetuar aktgjykimin lirues të gjykatës Themelore, për ish-kryeshefin e PTK-së, Shyqri Haxha, i cili ishte i ...

Akuza për mashtrim me viza italiane – Gjykata merr vendim ndaj 15 personave

Gjykata e Prishtinës ka liruar 15 të akuzuarit për rastin e njohur si "mashtrim me viza italiane".

Akuza për moskthimin e laptopëve, ish-drejtori Baldedaj shpallet i pafajshëm

Gjykata e Prizrenit, përmes një vendimi të martën, ka shpallur ish-drejtorin e administratës, Ilir Baldedaj, të pafajshëm nga akuza për moskthimin e laptopëve.

Apeli e liron nga akuzat për korrupsion ish-kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj

Ish-kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, është liruar nga akuza për korrupsion nga Gjykata e Apelit.