Nëntori sjellë magjinë në ETC

Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme.

Shfleto Fletushkën Online: LINK

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura me Zbritje deri në 50% dhe shumë artikuj me Gratis.

Për konsumatorët e ETC, kjo javë nga data 27 tetor deri me 2 Nëntor do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike.

Rreth 5000 Dhurata, mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve  Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë  shumë Dhurata dhe surpriza.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/45SBxkZ

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Me pak magji, ju do të kurseni shumë në ETC