A je GATI për zbritjet e Black Friday në Prishtina Mall?

E Premtja e Zezë është shfaqur si fenomeni më elektrizues i kohëve të fundit, kurse Prishtina Mall si një nga qendrat më të mëdha të Evropës Juglindore sigurisht që do të sjellë oferta të veçanta dhe parezistueshme.

Përgatituni për një ekstravagancë blerjesh si askund tjetër, pasi Prishtina Mall zbulon një paketë zbritjesh të mëdha, të përcjella me një përvojë krejtësisht të re blerjeje në pothuajse të gjithë dyqanet e saj. Zbritjet variojnë nga 20-60 %.

Dhe e veçanta mbi të veçantën është se po fillon më herët se zakonisht, jo të premten por këtë të enjte, nga data 24 deri më 26 nëntor.

Për të gjithë do të ketë diçka të veçantë me çmimin më të volitshëm në vit, individët që duan modën mund të përfitojnë zbritje dhe oferta në brendet e tyre të preferuara me stilet më të fundit, të pasionuarit pas atleteve mund të shtojnë modele të reja në koleksionin e tyre, adhuruesit e teknologjisë mund të marrin pajisje moderne me çmime të pakrahasueshme, meraklinjët e shtëpisë mundësinë e veçantë që të përfundojnë projektet e kahmotshme, për çfarëdo interesimi ka diçka sigurtë.

Ajo që e dallon këtë vit nuk është vetëm shkalla e zbritjeve, por futja e një shpirti të freskët që përshkon çdo cep të Prishtina Mall. Është një ambient që kapërcen të zakonshmen, një energji që e ngre përvojën e blerjeve në një nivel të ri.

‘Black Friday’ shënon fillimin e sezonit të blerjeve të fundvitit dhe zakonisht është dita më e ngarkuar e blerjeve në vit. Dyqanet në këtë ditë ofrojnë çmime promocionale, oferta speciale që i bëjnë shumë njerëz ta kalojnë gjithë ditën duke vrapuar nga një dyqan në tjetrin, prandaj:

Bonu gati, veshi një palë këpucë të rehatshme dhe hajde në Prishtina Mall!

 Orari i ri për Black Friday dhe të shtunën në vijim është si më poshtë:

24-25 nëntor 2023

Orari i hapjes së qendrës: 08:00

Orari I mbylljës së qendrës: 00:00