Ilustrim- Foto: Rtv21

Vendet Ku Nesër do të Ketë Ndërprerje të Energjisë Elektrike

Në vazhdim mund të lexoni vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në shtatë rajonet e Kosovës sipas njoftimit të KEDS-it.

Komuna e Pejës

– Dalja 10 kV Dukagjini prej orës 10:30 deri në ora 11:30

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, hotel Dukagjini dhe Shtypshkronja Dukagjini”, thuhet në njftimin e KEDS-it.

Sipas tyre arsyeja e ndërprerjes është revizioni.

– Dalja 10 kV Dardanija lll prej orës 12:00 deri në ora 13:00

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, rr. Viktimat e Pejës, Dardanija V-Vlll dhe obljekti i KEDS-it”, theksohet në njoftimin e KEDS-it.

– Dalja 10 kV Qyteti ll prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Sipas njoftimin të KEDS-it gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe  TS 8/1.

– Dalja 10 kV Kosovatransi prej orës 13:30 deri në ora 14:00

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Kosovatransi, Hekurudha dhe Spitali i Vjetër”, thueht në njoftimin e KEDS-it.

– Dalja 10 kV Qarshija e Gjatë prej orës 14:00 deri në ora 14:30.

Në njoftimin e KEDS thuhet se gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, qyteti (një pjesë), Çarshia e Gjatë, kompleksi banesor “Beke-Zeka”.

– Dalja 10 kV Barani prej orës  10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes sipas KEDS-it është mirëmbajtja preventive.

– Dalja 10 kV Juniku prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes së energjisë elektrike është mirëmbajtja preventive.

– Dalja 10 kV Ledinat prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Sipas KEDS-it, gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniq, Ledinat  dhe Prokolluk.

Edhe ndërprerja e energjisë elektrike në këtë pjesë sipas KEDS është mirëmbajtja preventive.

– Dalja 10 kV Isniqi prej orës  13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Ahmetgjekajt, Tishukajt, Mehmetatj, Mulajt, Kuklecët, Osadautajt, Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Ndërprerje të energjisë elektrike me kërkesë të palëve të treta do të ketë edhe te:

– Dalja 10/0.4 kV Dardania 1 prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, rr. Adrian Krasniqi, rr.Anton Çeta dhe Xhamia e  Devollëve. Arsyeja e ndërprerjes, kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri”, thuhet në njoftimin e KEDS.

– Dalja 10 kV Deçani prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Deçani – qyteti, Deçan KEDS-i, Deçan- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe  Carrabregu.

Sipas KEDS  arsyeja e ndërprerjes është eliminimi i transformatorit të vjetër.

Komuna e Prizrenit

Dalja 10 kV Studenqani prej orës 10:00 deri në ora 14:30.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit: Studençan, Doberdelan dhe Samadraxhë”, thuhet në njoftimin e KEDS-it.

Sipas tyre arsyeja e ndërprerjes është ndërrimi i shtyllave.

– Dalja 10 kV Velezha prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

– Dalja 10 kV Korisha prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve”, potencohet në njoftimin e KEDS-it.

– Dalja 10 kV Zhupa prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë  e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikovë, Ts Prevallë, hotel Sharri, Ts Sat styro, Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

– Dalja 10 kV Levisha prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Komuna e Prishtinës

– Dalja 10 kV Graqanica 2 prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet një pjesë e  Graçanicës.

Sipas KEDS arsyeja e ndërprerjes është mirëmbajtja preventive.

– Dalja 10 kV Mramor – Slivovë prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci”, thuhet në njoftimin e KEDS.

– Dalja 10 kV Kastrioti prej orës  10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, qyteti- Obiliq (një pjesë), Mazgiti i Epërm  dhe i Ulët, rruga magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.

– Dalja 10 kV Palaj prej orës  13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe Sibovci.

– Dalja 10 kV Qyteza Pejton prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë, qyteza Pejton”, potencohet në njoftimin e KEDS-it.

– Dalja 10 kV Perparimi prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Zona industriale Fushë-Kosovë, Tregu me shumicë, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus dhe Betonjera.

Ndërprerjet në komunën e Prishtinës me kërkesë të palëve të treta do të kenë:

– Dalja 10/0.4 kV Kodra e trimave 6 prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, një pjesë e rrugës ‘Kadri Zeka’”, theksohet në njoftim.

Arsyeja e ndërprerjes në këtë pjesë është kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Komuna e Mitrovicës

– Dalja 10 kV Runiku prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishtë.

– Dalja 10 kV Turiqevci prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe  Açareva.

– Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet te dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor prej orës  13:00 deri në ora 16:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiqi dhe  Brusniku”, thuhet në njoftimin e KEDS-it.

– Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës  10:00 deri në ora 13:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi”, theksohet në njoftimin e KEDS.

Komuna e Gjakovës

-Dalja 10 kV Elektromotori-Deva prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët, Abdurrahim Buza,Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

– Dalja 10 kV Ponoshevci prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë”, thuhet në njoftimin e KEDS-it.

– Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Bellacërk dhe Sopniq

– Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet te dalja 10 kV  Opterusha prej orës 13:00 deri në orën 16:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë”, potencohet në njoftimin e KEDS.

– Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet te dalja 10 kV Fortesa prej orës  10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Bellacërkë dhe Sopniq.

Komuna e Ferizajt

– Dalja 10 kV Kosova Petrol prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private”, thuhet në njoftimin e KEDS.

– Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, rruga ‘12.Qershori’ (një pjesë), rruga ‘Dëshmorët e Kombit’ (një pjesë), rruga ‘Skënderbeu’ dhe rruga ‘Sejdi Sejdiu’.

– Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Ferizaj – një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

– Dalja 10 kV Emin Duraku prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët, Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi”, potencohen në njoftimin e KEDS.

– Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet te dalja 10kV Carraleva prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

– TS  10/0.4 kV TS Reçak Selatini prej orës 10:00 deri në ora 16:30

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë, Reçaku”, theksohet në njoftimin e KEDS.

Sipas tyre arsyeja e ndërprerjes është zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

– TS  10/0.4 kV TS Reçak, Mahalla Epërme prej orës 10:00 deri në ora 16:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë, Reçaku.

Ehde këtu arsyeja e ndërprerjes është zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

– TS  10/0.4 kV TS Reçak, Haxhi Sefa, prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Komuna e Gjilanit

– Dalja 10 kV Tërpeza prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1”, thuhet në njoftimin e KEDS.

– Dalja 10 kV Kllokoti prej orës  13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Kllokoti, Radivojci, Budrika, Remniku dhe Xhylekar.

– Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV në Viti do të ndërprehet energjia elektrike te dalja 10 kV Stublla prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin, Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-Misini,  gurthyesi -bentakosi i ri, gurthyesi – Mogillë, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni”, theksohet në njoftim.

– Dalja 10 kV Binqa prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat, Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldeh.

 

 

 

 

14 Mars 2018 - 18:21

Dorentina Kastrati 14/03/2018 - 18:21
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend