Gratë e Sallagrazhdës drejtojnë fermat 

Në komunën e Suharekës gratë janë aktive në shumë fusha të bujqësisë dhe shpeztarisë. Familjet Vata nga Sallagrazhda e Suharekës, merren me shtimin e lopëve qumështore dhe kultivimin e shpezëve.

Këto familje në fermat e tyre kanë afër 30 lopë dhe mbi 300 pula të ndryshme. Që të dy këto ferma i drejtojnë gratë./21Media