Postet nga: bujqësi

Premtimet e LVV-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e LDK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e AAK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Prishtinë, lista e përfituesëve të subvencioneve për pemëtarët dhe bletarët shtyhet për vitin 2021

Më 20 tetor 2020 Komuna e Prishtinës ka hapur thirrje për subvencione në pesë sektorë të Bujqësisë (Blegtori, Shpezëtari, Perimtari, Pemëtari si dhe Bletari), për pë...

Çmimet për investime në bujqësi ranë për -2.2% në tremujorin e tretë të 2020-ës

Inputet bujqësore ishin më të lira në tre muajt korrik-shtator në raport me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar

Shtrenjtohen prodhimet blegtorale dhe bimore në tre muajt korrik-shtator

Indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale dhe atyre bimore u shtrenjtuan në tremujorin e tretë të sivjetmë në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit 2019.

Qeveria ndan 12 milionë euro për subvencioneve në bujqësi nga Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar ndarjen e 87 milionë euro nga Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike. Prej tyre, 12 milionë euro janë ndarë për subvencione ...

Mamushë, breshëri shkaktoi dëme mbi 2 milionë euro në bujqësi - DOKUMENT