Postet nga: BKT

BKT Kosova fiton dy çmime prestigjioze nga “EMEA Finance” dhe “Global Finance"

Prishtinë, Kosovë - BKT Kosova është shpallur fituese e dy çmimeve prestigjioze si “Banka më e mirë 2023” nga EMEA Finance për të dytin vit radhazi, dhe si “Banka më ...

Në Ditën Botërore të sindromës Down, BKT Kosova mbështet Shoqatën Down Syndrome Kosova

Prishtinë, 21.03.2024 - Në Ditën Botërore të sindromës Down, BKT Kosova rikonfirmon dedikimin e saj në promovimin e gjithëpërfshirjes dhe avokimit për të drejtat dhe ...

35% e shumës të paguhet në fund – zbuloni ofertën e re nga Auto Mita dhe BKT

Auto Mita, në bashkëpunim me Bankën Kombëtare Tregtare (BKT), është duke e vazhduar ofertën inovative financiare për blerjen e veturës tuaj të re. Kjo ...

BKT Kosova dhe Keiretsu Forum S nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për mbështetjen e Start-up bizneseve

BKT Kosova dhe Keiretsu Fourum kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me qëllim mbështetjen dhe financimin e Start-up bizneseve në shumën deri në 1 milion euro.

BKT Kosova dhe Fakulteti Ekonomik – Universiteti “Hasan Prishtina” nënshkruan memorandum mirëkuptimi

BKT Kosova dhe Fakulteti Ekonomik pranë Universitetit “Hasan Prishtina”, nënshkruan memorandum mirëkuptimi.  Qëllimi i këtij bashkëpunimi është ofrimi i mundësisë për punë praktike ...

BKT Kosova partner Premium i Komitetit Olimpik të Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nënshkruar kontratë sponsorizimi pë periudhë dy vjeçare me Bankën Kombëtare Tregtare (BKT Kosova). Kontrata u nënshkrua nga Ismet ...

GGF dhe BKT për ngritje të efiçiencës në energji dhe resurse për biznese dhe amvisëritë në Kosovë

• Instrumenti në përputhje me Basel-III i Kapitalit të klasës së dytë do të forcojë strukturën e kapitalit të bankës për të ofruar fonde për ...

EFSE forcon bazën e kapitalit të BKT-së për të nxitur kreditimin e qëndrueshëm për NMVM-të në Kosovë