Rrokulliset një Veturë

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur para rreth një ore në afërsi të fshatit Belinc të Shtimes.

Një qytetar ka dërguar në KALLXO.com ka dërguar fotografi nga vendi i ngjarjes, ku shihet një veturë e rrokullisur.

Sipas qytetarit fotot janë bërë pak pas orës 14:00.

Nga ajo që shihet në fotografi, në vendin e ngjarjes është një veturë e Policisë.

Po ashtu, fotografitë tregojnë për një kolonë të gjatë automjetesh të krijuar si pasojë e këtij aksidenti.

Sot, Policia e Kosovës u bëri thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik për kujdes të shtuar për të shmangur aksidentet dhe fatkeqësitë e ndryshme.

Po ashtu, Policia njoftoi për tolerancë zero ndaj të gjithë kundërvajtësve në trafik.

12 Gusht 2017 - 14:49

Naser Sertolli 12/08/2017 - 14:49
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend