Ilustrim

Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës:

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë në njoftim:

Dalja 10kV J14 Liridoni  (Kodi: 19000042)  prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë dhe Liridoni construction.

Arsyeja: Konvertimi i daljeve 10kV në 20kV.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë në njoftim:

Dalja 10kV Marigona Hill (Kodi: 19000014)  prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Marigona Hill.

Arsyeja: Konvertimi i daljeve 10kV në 20kV.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë në njoftim:

Dalja 10kV Fshati Ndërkombëtar (Kodi: 19000037)  prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Ndërkombëtar.

Arsyeja: Konvertimi i daljeve 10kV në 20kV.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J07 Çagllavica    (Kodi 19000034) nga ora 13:00 deri në 14:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Konvertimi i daljeve 10kV në 20kV.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J07 Veterniku II (kodi: 19000035) prej orës 13:00 – 14:00 .

Vendet: Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë Magjistrales Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Konvertimi i daljeve 10kV në 20kV.

6.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

7.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe  Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Rajoni i Ferizajt:

1.

TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenicës (Kodi: 41048001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku  (Kodi: 41000001)  prej orës 10:00  deri ne ora 11:00

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja Jeta e Re.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Gjakovës:

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve ndërrim i izolatorëve në Damanek-Llapçevë.

Rajoni i Mitrovicës:

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi:70000104,028, 029, 030, 031, 032, 033, 034, 035, 036, 037, 038, 039, 040, 041, 027, 044, 006, 043, 042, 007)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vllahi, Zhazh, Zijaq Zabërgj, Selac, Maxhal, Melenicë, Boletin dhe pompat e ujit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në Selac, pastrim traseje.

Rajoni i Pejës:

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomiricë (Kodi: 50000010) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubovë e Vogël.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Prizrenit

1.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reçani II, Dragaqinë I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Rajoni i Gjilanit:

1.

Nga  TS 35/10kV Kllokoti – H01 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, Fabrika e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Punimi i LP 35kV, të dyfishtë, degëzimi Budri-Lladovë.