Postet nga: punimet në rrjet

KEDS: Nuk do të ketë punime në rrjet e as ndërprerje të rrymës deri më 4 janar

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nuk do të ketë punime në rrjet dhe si rezultat as ndërprerje të energjisë elektrike deri më 4 ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), njofton se pasnesër më 18 nëntor do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, pasnesër ...

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, të premtë...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër e pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër ...

Punime të domosdoshme, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive, nesër dhe pasnesër në disa lokalitete ...

Punime të domosdoshme, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive, nesër dhe pasnesër në disa lokalitete ...

Punime të domosdoshme, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive nesër dhe pasnesër në disa lokalitete ...