Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara, KEDS njofton se nesër 12 orë pa rrymë do të mbesin disa lokacione

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara për nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kroi i Bardhë (kodi: 12000035) prej orës  09:00-09:05 dhe nga ora 20:55-21:00

Vendet: Qendra Tregtare te posta: Kroni I Bardh; SU 1/3; SU 1/6; SU 2/10; SU 4/2; SU 1/3

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – manipulim me ndarës  të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV SU 1/6 (kodi: 12000035043) prej orës  09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV SU 1/3 (kodi: 12000035042) prej orës  09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV SU 1/3 (kodi: 12000035097) prej orës  09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Qendra Tregtare te Posta (kodi: 12000035113) prej orës  09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Qendra tregtare; SU 1/6; SU 1/3.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime  në rrjetin e tensionit të ulët.

4.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës  08:30-09:00  dhe nga ora 15:00-17:00

Vendet: Gllobar, Tërstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Verbovc te Gllarevët (kodi: 16100028115) prej orës  08:30  deri në ora 17:00

NS 10/0.4 kV Vërbovc te Shalët (kodi: 16100028116) prej orës  08:30  deri në ora 17:00

NS 10/0.4 kV Vërbovc te Kastratet (kodi: 16100028117) prej orës  08:30  deri në ora 17:00

Vendet: Vërbovc.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujevë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  FAN Zahir Pajaziti  (kodi: 14000014) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçice, Zhiti, Sylevice, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, dhe Dobërdol.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Fusha e Pejës  ne stabiliment,) prej orës 10:30 – 14:30.

Kodet: (kodi: 50000009016, 50000009035, 50000009032, 50000009021, 50000009022, 50000009020, 50000009030, 50000009031, 50000009034, 50000009023, 50000009024, 50000009028, 50000009025, 50000009026, 50000009027, 50000009029)

Vendet: rrugët: Fadil Nimani (një pjesë), Fatos Ademaj (një pjesë), Fusha e Pejës,  Gani Daci (një pjesë), Ramë Geci, Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit (një pjesë) dhe Zhuj Selmani; fshatrat: Bllagaj, Katundi i Ri (një pjesë), Llabjan, Lluga e Drinit (një pjesë), Nabërgjan, Nakëll, Qunguri, Qyshk (një pjesë), Treboviq, Vitomiricë (një pjesë) dhe Zahaq (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Në  NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001)  prej orës 13:00-15:30

Vendet: TS Munishi, TS Betoniera Nuredin Puzhani, ETC, TS Fatmir Rizani, Kojskë, Topliqan dhe Rubovc.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

2.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005)  prej orës 13:00-15:30

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja, Cernilla, Bizneset, Batushan, Mirashi  e Surqina.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj  IV  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti  (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 09:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive  (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Melihate Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muslim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koçiq, Rexhep Bislimi, Qiragjitë, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varoshi, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna,  Fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit do të ndërprehet prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/0.4 kV TS Rruga e Varoshit (Hajrizi)  (kodi: 40000001233),

Vendet: Një e pjesë e rrugëve: Fan Noli, Agim Ramadani,Tomas Mendela, Hasan Remniku, Ilaz Kodra, Adrina Krasniqi, Gursel e Bajram Sylejmani, Mujadin Aliu, Avni Rrustemi dhe  Elham Hasani.

Arsyeja:  Demontimi i kthinave të vjetra dhe montimi i kthinave të reja.

3.

Nga Dalja 10kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/0.4 kV S&N=2 Sylejman Rrahmani  (kodi: 40000003217),

NS 10/0.4 kV Rr.Varoshit I (kodi: 40000003214),

NS 10/0.4 kV  KECA RR VAROSHIT(kodi: 40000003216)

NS 10/0.4 kV SUPER VIVA  Mustaf Rexhepi (kodi: 40000003262)

Vendet: rrugët: Gursel dhe Bajram Sylejmani, At Nike Prela, Janina, Lidhja e Lezhës, Petar Koçiqi, Rexhep Bislimi, Mujë Krasniqi, Fehmi Agani dhe Amet Kaqiku.

Arsyeja: Demontimi i kthinave të vjetra dhe montimi i kthinave të reja.

4.

Nga Dalja 10kV Nikadimi do të ndërprehen prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/0.4 kV Qiragjit (kodi: 40042007226)

NS 10/0.4 kV Lugi i keq  (kodi: 40042007227).

Vendet: Një pjesë  e rr. Gursel dhe Bajram Sylejmani, Voskopojë, Xhyli Semaja, Rexhe Berisha, Nekodim, Lagjja e Qiraxhinjve, Luigj Gurakuqi, Beqë Heta, Vezir Jashari, Enver Maloku, Ali Hadri, Faik Rexha dhe Sylejman Pitarka.

Arsyeja: Demontimi i kthinave të vjetra dhe momtimin e kthinave të reja.

Rajoni i Mitrovicës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi 70000003) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Fidanishte.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve nga pranimet teknike në TS Stacioni i Autobusëve.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Në NS 110/10 kV Mtrovicë 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Koshtova  (kodi: 70000005) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Ndërrim izolatoreve vendosja e shkarkuesëve kontrollimi i transformatorëve, shtrëngimi i përçuesëve etj.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 18-11-2020

1.

Në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ereniku (Kodi: 8008011)  prej orës 10:00-12:00

Vendet: rr.Fehmi Agani, Lugbunari, rr.Nënë Tereza, Qerim, rr.Sadik Pozhegu dh rr.Wesley Clark.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.