Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni i Policisë (kodi: 12000003) nga ora 11:30 deri në orën 13:00

Vendet: Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës -Drejtoria.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV J18 Drini i Bardh-Furra (kodi: 12000007) nga ora 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi dhe Arta.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e Stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J29 Kfor kosovafilmi (kodi: 12000025) nga ora 10:00 deri në ora  11:30

Vendet: KFOR-i

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e Stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

4.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV J27 IMN Kosova Fabrika e tjegullave (kodi: 12000019)  nga ora 10:00 deri në ora  11:30

Vendet: Tjegullorja.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e Stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Therandado të ndërprehet:

LP 10[kV] Shpenadija (kodi: 32000023)  nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpenadija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, pasivizimi i LP 10kV.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Therandado të ndërprehet:

LP 10[kV] Shpenadija (kodi: 32000023)  nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Sërbica Trepetica, Shpenadija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, pasivizimi i LP 10kV.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:30 – 10:30 dhe 15:30 – 16:30

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Malishevë

Nga Dalja 10[kV] Bellanica do të ndërprehen në dy termine nga ora 09:30 deri 16:30 këto nënstacione:

NS 10/0.4[kV] Ngucat I (Kodi:82082005021)

NS 10/0.4[kV] Ngucat II(Kodi:82082005022)

NS 10/0.4[kV] Lluzhnicë (Kodi:82082005023)

NS 10/0.4[kV] Javori (Kodi:82082005024)

NS 10/0.4[kV] TE Xhamia (Kodi:82082005028)

NS 10/0.4[kV] SH.P.K Lumi (Ngucat) (Kodi:82082005036)

NS 10/0.4[kV] Ngucat (Te Sabiti)(Kodi:82082005037)

NS 10/0.4[kV] Ngucat (Z. Krasniqi)(Kodi:82082005038)

NS 10/0.4[kV] Javori II (Kodi:82082005039)

NS 10/0.4[kV] EM-FIX   SH.P.K.  Naim Kastrati-Ngucat(Kodi:82082005040)

NS 10/0.4[kV] Ngucat (Karagojt)(Kodi:82082005043)

Vendet: Ngucat, Luzhnicë, Javor dhe Bellanicë.

Arsyeja: Projekt investiv, punime të planifikuara në TS Ngucat 3, Ngucat 2 & Ngucat 1- LOT 31.