Foto: KALLXO.com

Punime në rrjet nga KEDS, vendet ku priten ndërprerje të energjisë gjatë ditës së nesërme

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të kryhen punime në sistemin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari dhe rajonet ku do të ketë ndërprerje:

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura Terezive (kodi 81000004) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Slivova (kodi 60024003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svaraçak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaq i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishtë .

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në  dalje të Kraishtës.

2.

Nga NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (Kodi: 40043002) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Bob, Ivajë, Kotlinë, Laq, Bush, Pustenik dhe Strazhë.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve , lëshuesve katodikë, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në Stabiliment Dalja 10kV Jezerci prej orës 10:00-14:00

Pa tension do të mbesin  këto nënsatcione:

TS Jezerc – Kalanica          (Kodi:40042003057)

TS Jezerc – Verishta         (Kodi:40042003058)

TS Jezerc – Azemit            (Kodi:40042003059)

TS Mahalla Katunit           (Kodi:40042003060)

TS Jezerc – Ukëzmajli      (Kodi:40042003061)

TS Jezerc – Maqitevë     (Kodi:40042003062)

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)  (Kodi:40042003188)

TS Nerodime – Kulla (çeshmja)   (Kodi:40042003056)

TS-Nerodime (Lagjja Rekaj)         (Kodi:40042003191)

Vendet: Një pjesë e Jezercit, Restorant Ariu, Restaurant California, Villa Buna dhe Villa Marigo.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

4.

Nga  TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpcë  (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovicë, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 35kV nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kalabria 3 (Kodi: 10000006) nga ora 11:00-12:00

Vendet: Kalabria 3, një pjesë e rr. Shefqet Shkupi dhe një pjesë e rr. Rexhep Krasniqi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ambasada Amerikane (Kodi: 10000017) nga ora 12:00-13:00

Vendet: Ambasada Amerikane.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Buçaj (Kodi: 10000014) nga ora 13:00-14:00

Vendet: Buçaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 13 Z. Industriale- Aragoniti (Kodi: 10000009) nga ora 14:00-15:00

Vendet: Eulex, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

LP  10kV  Orllani     (kod:14015002) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Revizion i daljes.

6.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mazgit (Kodi: 15019001)  nga ora 10:00-14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Qirezi  (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i trafostacioneve etj.

23.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6  do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TS Dukagjini 4 (kodi: 19100007024) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04 kV TS Dukagjini 7 (kodi: 19100007025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04 kV TS Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhikadrija) (kodi: 19100007073) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet:  Një pjesë e lagjes e rr. Hilmi Rakovica.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm në TS Dukagjini 7.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.26 Nexhmi Mustafa   (Kodi: 11000009)  nga ora 09:00-12:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr. e Vushtrrisë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.28 Muzeu 1   (Kodi: 11000011)  nga ora 09:00-12:00

Vendet: Taslixhe, Blloku i Banesave, Muzeu dhe rr.A.Rrustemi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

4.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.15  Blloku 1   (Kodi: 11000002)  nga ora 13:00 – 17:00

Vendet: Rr.Ilaz Agushi, Blloku i Parë i banesave, Gjimnazi dhe Shkolla teknike.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.19  Ilirida   (Kodi: 11000004) nga ora 13:00-17:00

Vendet: lagjja Taslixhe 4, Blloku i dyte 2 Pr.(Novosellët), Blloku i Dytë, Ilirida 2 (Taslixhe 2), Ilirida 1 (Taslixhe 1).