Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Vendosja dhe premontimi i shtyllave, shterngimi i perçueve.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10 kV

TS 10/04kV Pompa Dini priv (Kodi: 14000009088) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Konushec 1 (Kodi: 14000009089) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Burrice (Kodi: 14000009091) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc I Eperm (Kodi: 14000009224) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc i ultë (Kodi: 14015001018) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Konushec,Buric dhe Sibovc i ultë nga nje pjesë

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Vendosja dhe premontimi i shtyllave, shterngimi i perçueve.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznicë (kodi: 15019009) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva..

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 220/35/10(20)[kV] Podujevë do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] Letonc 3 (kodi: 14000006036) nga ora 12:00 deri 18:00

Vendet: Letanc.

Arsyeja: Projekte investive, transferimi i ngarkesës nga ormani i vjetër në ormanin e ri në TSSH.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV  Istog do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (kodi:54000001)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Zhakovë, Rakosh, Cërkolezi, ,Sine, Mojstir, Shushicë,Uqë,Suriganë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrim i shtyllave TM 10kV perforcim rrjeti

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Ndërrim i shtyllave të TM, bartje e rrjetit, shtërngim i përquesve, ndërrim i konzollave dhe izolatoreve.

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i  izolatoreve K-3 ne linjen 35kV dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

Mitrovicë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kabllat (kodi: 73000001)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndrrimi I nderpresit  ne  TSK Nr2   edhe kontrolli I trafove per  vaj

Gjakovë:

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM

2.

TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS GARAQEVE (kodi: 82082002021) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: TS GARAQEVE.

Arsyeja: Projekte Investive, ndrrimi i ndarsit te 10/20 kw ,izolatorve ,shkarkusve dhe ndrrimi i konzollav , projektin  investiv Lot 28 Mirusha.