(PAMJE) Fushë Kosova ndjen pasojat e shiut, rrugët përmbyten me ujë

Shiu që ka rënë dje dhe sot e kanë mbuluar qytetin e Fushë Kosovës.

Qytetarët kanë dërguar fotografi në adresë të KALLXO.com me rrugët e përmbytura të Fushë Kosovës nga shiu.

Sipas tyre, sa herë që bie shi në Fushë Kosovë këto rrugë përmbyten nga uji.