Në prag zgjedhjeve propozohet që Nait Hasani i PDK-së të rehatohet ambasador

Anëtari dhe deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Nait Hasani shumë shpejtë mund të bëhet Ambasadorë në Shqipëri.

Kështu ka njoftuar deputeti nga radhët e Nismës Socialdemokrate, Zafir Berisha nëpërmjet një postimi në “Facebook”.

“Intervistimi i të propozuarit për Ambasador në Republikën e Shqipërisë z.Nait Hasani në Komisionin për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike”, ka shkruar Berisha.