31 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në Shqipëri ka bërë të ditur se janë shënuar 31 raste të reja me COVID-19.

Gjatë 24-rëshit të fundit nuk ka pasur viktima.

Të dhënat tregojnë se në Shqipëri janë 300 raste aktive me coronavirus.

 

FOTO: Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale