Postet nga: rastet e reja

Nëntë raste pozitive me COVID-19, asnjë i vdekur

Nëntë persona kanë rezultuar pozitiv me Coronavirus nga 1 mijë 694 mostrave të marra në terren, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes. IKShPK ka njoftuar se në 24 ...

Rastet e reja me COVID-19 në Kosovë

12 raste pozitive me coronavirus janë shënuar sot në Kosovë nga 2,668 mostrat testuese që janë bërë brenda 24 orëve, ndërsa nuk është regjistruar asnjë rast i vdekjes.

12 raste të reja me coronavirus në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 12 raste të reja me Covid-19 dhe asnjë vdekje.

Një i vdekur e 11 të infektuar me COVID-19

11 raste pozitive me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

COVID-19 Rezultatet

Rezultatet e fundit me COVID-19, asnjë i vdekur, 18 raste pozitive

Asnjë rast i vdekjeve me COVID-19 nuk është regjistruar gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, përderisa nga 2,325 testime vetëm 18 kanë rezultuar pozitiv me SARS-CoV02.

Për herë të parë nga marsi 2020, Britania nuk regjistron asnjë vdekje nga COVID-19  

Britania e Madhe ka njoftuar se nuk ka pasur asnjë rast vdekje nga COVID-19 në 24 orët e fundit, për herë të parë kjo që nga marsi i vitit 2020, ...

CovidRezultatet-2020

Dalin rezultatet e 2135 mostrave për COVID-19

 

CovidRezultatet-2020

Këto janë rezultatet nga 2,100 testime për COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit  janë testuar gjithsej 2,100 mostra prej të cilëve rezultojnë 103 raste pozitive me COVID-19.