Histori prekëse, australiani që e kuptoi se është shqiptar -VIDEO

Josiah Cameroon e ktheu mbiemrin e të parëve, u bë Josiah Shala.

Të parët e tij migruan në Australi në vitet e 50-ta. Gjyshi humbi jetën në një aksident në vendin e punës, gjyshja përfundoi në psikiatri, më pas katër fëmijët e vegjël u birësuan nga familje australiane ku edhe u rriten dhe krijuan familje.

Si e kuptuan ata identitetin e tyre, ndjekim një rrefim nga të rinjtë që e rikthyen identitetin shqiptar në Australi./21Media