array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=4"
 }
}

Video e rreme për vërshimet në Skenderaj

Deklarata

Përmbysje skenderaj 2023

Faqe në TikTok

Vlerësimi

Rrenë

Video nuk është realizuar në Skenderaj dhe as në Kosovë. Në videon e transmetuar shihet një qytet që ka drunj të pallmës, e të tilla nuk ka në Skenderaj.

Artikulli

Më 20 janar 2023 faqja e Tik Tok-ut video.shokuese  ka shpërndarë një video në të cilën shihet një banori që qarkullon me varkë nëpër pjesët e vërshuara të një qyteti.

Vide është publikuar me përshkimin “Përmbysje skenderaj 2023”.

Por, video nuk është realizuar në Skenderaj dhe as në Kosovë.

Në videon e transmetuar shihet një qytet që ka drunj të pallmës, e të tilla nuk ka në Skenderaj.

Vërshimet që nisën që nga orët e para të së enjtes kanë lënë pasoja të shumta në qytete të ndryshme të Kosovës. Një nga qytetet më të prekura është Skenderaj.