Premtimet elektorale nga sot i gjeni online

Demokraci Plus (D+) mban konferencën për media për progresin një vjeçar të 100 premtimeve zgjedhore të partive politike që udhëheqin Qeverinë e Kosovës.

Premtimet zgjedhore dhe vlerësimi një vjeçar janë paraqitur në një platformë online që do të jetë e qasshme për këdo që të përcjell progresin e premtimeve zgjedhore të subjekteve tani në qeveri.