LIVE në Kallxo Përnime - 'Bizneset pa Procedura'

Në Kallxo Përnime po shfaqet debati “Bizneset pa Procedura”

Pse milionerët e ndërtimit nuk investojnë para në sigurinë e punëtorëve?

Një hulumtim i BIRN zbardh të dhëna shqetësuese.

Mbi 50% e bizneseve në Kosovë nuk kanë procedura me të cilat menaxhojnë stafin.

Brahim Selimaj, Naim Bajraktari, Zijavere Keqmezi, Kreshnik Gashi debatojnë për mungesën e investimeve në siguri.

BIRN Kosova të premten publikoi raportin “Menaxhimi i Punëtorëve pa Procedura”.

Raporti i prezantuar nga BIRN trajton çështjet e menaxhimit të punëtorëve nga bizneset, sigurinë dhe shëndetin në punë si dhe punësimin e personave me aftësi të kufizuara.