array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Marcel Lekaj

Marcel Lekaj

Juristi i diplomuar, Marcel Lekaj është lindur dhe jeton në Prizren.

Ai është i hapur për shoqëri dhe pa paragjykime.

Si anëtar i ri i Kallxo.com, në pozitën e monitoruesit për rajonin e Prizrenit, Marceli beson se Kosova meriton dhe mundet më mirë. Për këto arsye i është bashkuar platformës Kallxo.com.

Para angazhimit në Kallxo.com, Marceli ka qenë anëtar dhe vullnetar pranë organizatave rinore dhe OJQ-ve tjera në Prizren.

Paraprakisht ka përfunduar praktikën në Gjykatën Themelore në Prizren.

Merret aktivisht me sport por gjithnjë përballet me problemin e dashurisë që ka për ushqimin. Për të qenë gjithmonë mirë me Marcelin, vetëm sportin dhe ushqimin ia ndal.

Gjithashtu nuk mund t’i rezistojë buzëqeshjes para aparatit fotografik.

Kryetari debaton për punën tre vjeçare në Komunën e Mamushës

Mamusha, Komuna me 50% të drejtorëve me shkollë të mesme, e nënkryetari me shkollë fillore

Komuna e Mamushës me para publike shtroi me kubëza oborrin e një shtëpie

Tre milionë eurot që Komuna e Mamushës nuk i ka për të siguruar ujin e pijshëm

Punësimet familjare - të zakonshme në Komunën e Mamushës

Abdylhadi Krasniç përballë Jeta Xharrës - LIVE

Punësimet “akraba” në Komunën e Mamushës

“E bonëm adetin”: Organizimi i “BunarFest” në Lumbardhin e Prizrenit

Kryeministrja e Serbisë: Dialogu me Kosovën, sfida më e madhe politike

Aktakuzë për shefin e Agjencisë së Inteligjencës në Bosnje dhe Hercegovinë

Ivica Daçiq zgjidhet kryetar i Parlamentit serb

Asambleja e Prizrenit nuk e miraton buxhetin për vitin 2021, Komuna humb mbi 5 milionë euro

Kolegët nga Prizreni e zgjedhin Ariana Shajkovcin anëtare të Këshillit Prokurorial

Haskuka thotë se Komuna qe dy vjet është në pritje të një vendimi të Qeverisë

Kërcënimet ndaj asamblistes Dafina Alishani, flet kryetari Haskuka