Jeta në Komunë, Mamushë. Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Abdylhadi Krasniç përballë Jeta Xharrës - LIVE

Sonte në serinë e debateve “Jeta në Komuna” me Jeta Xharrën është i ftuar kryetari i Komunës së Mamushës, Abdylhadi Krasniç.

Kryetari Krasniç flet për premtimet e dhëna gjatë fushatës, të cilat edhe e sollën në pushtet, dhe ato që nuk i realizoi.

Abdylhadi Krasniç do të flasë për punësimet e familjarëve në arsim, premtimet për bujqit, mbeturinat në Mamushë,  e shumë çështje e halle të banorëve të komunës së Mamushës.