array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Erblina Sejdiu

Erblina Sejdiu

Erblina Sejdiu është monitoruese e BIRN në Gjykatën Themelore në Prishtinë nga muaji korrik 2019.

Ajo, është në përfundim të studimeve në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Erblina ka qenë bursiste e Universitetit të Prishtinës për tri vite dhe ka fituar bursë edhe nga Fondacioni KAS (Konrad-Adenauer Stiftung) për suksesin gjatë studimeve. Ka përvojë të mëparshme në Gjykatën e Apelit, Komisionin Parlamentar për Legjislacion dhe në shoqërinë civile si aktiviste për të drejtat e njeriut.

Rrëfimet e ish-shefave të Telekomit për mosmarrëveshjet me Z-Mobile

Skandal me zarfet e votave nga Diaspora, sërish gjenden zarfe që s`kanë të bëjnë me votimin me postë

Skandal - Zarfet me aplikime për viza përfundojnë në thasët me vota të diasporës

Prishtinë, babai e gjen në lista emrin e djalit të vrarë gjatë luftës

(VIDEO) Lot në Gjykatë, aktorja kosovare lirohet nga akuzat

Ish-kryetari i Komunës së Drenasit nga PDK në gjyq për punësime pa konkurs publik

Deçan – Dëmtoi posterët e një partie politike, arrestohet

Dalin para gjyqit të akuzuarit për mashtrim me vota në zgjedhjet e vitit 2010

“S’ka njeri që nuk gabon”, pranon fajin i akuzuari për shitje të armëve

Aktorja e akuzuar për përvetësim të parave të mbledhura për bamirësi pretendon pafajësinë

Skandali me tenderin për armët e Policisë, të akuzuarit kundër vendimit të Gjykatës Supreme

Vodhi karrigen stomatologjike, dënohet stomatologu nga Prishtina

Gjykimi i agjentit për faturat e kompanisë së sigurimeve

Katër palë zgjedhjeve kaluan, gjykata merret me mashtrimet në zgjedhjet e vitit 2010

Gjykatësi vë në pikëpytje vlefshmërinë e aktakuzës për keqpërdorim të kartelave