array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Erblina Sejdiu

Erblina Sejdiu

Erblina Sejdiu është monitoruese e BIRN në Gjykatën Themelore në Prishtinë nga muaji korrik 2019.

Ajo, është në përfundim të studimeve në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Erblina ka qenë bursiste e Universitetit të Prishtinës për tri vite dhe ka fituar bursë edhe nga Fondacioni KAS (Konrad-Adenauer Stiftung) për suksesin gjatë studimeve. Ka përvojë të mëparshme në Gjykatën e Apelit, Komisionin Parlamentar për Legjislacion dhe në shoqërinë civile si aktiviste për të drejtat e njeriut.