Postet nga: përvetësim në detyrë

Akuzohen për përvetësimin e 76 mijë eurove të Postës së Kosovës, dy zyrtaret nuk e pranojnë fajësinë

Fllanza Shabi dhe Fatime Hoti-Abazi janë ulur sot sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t'u përballur me akuzat që ...

Komuna e Drenasit

Gjykata vendos për zyrtarin komunal të Drenasit i akuzuar për keqpërdorim të detyrës

Udhëheqësi i Personelit në Komunën e Drenasit, Gëzim Shishani është shpallur fajtor nga Gjykata e Prishtinës për veprën penale keqpërdorim i pozitë...

I akuzuari në këtë rast, dyshohet se me paratë e Radio Kosovës, bleu radiator për shtëpi

Në seancën ndaj Bajram Shehut, ish-shef i kontabilitetit në Radio Kosovë të akuzuar për dy vepra të përvetësimit në detyrë, është dëgjuar sërish eksperti ...

Pauzë për një vit e gjysmë, ndërpritet sërish seanca për vjedhjen e 10 litrave naftë

Pas afërsisht një viti e gjysmë nga koha kur ishte mbajtur seanca e parë gjyqësore, sot Gjykata e Gjilanit ishte paraparë të vazhdojë gjykimin  ish asistentit të kryesuesit ...

Eksperti financiar dëshmon në gjykimin për vjedhjen e mbi 332 mijë eurove të Radio Kosovës

Në seancën ndaj Bajram Shehut, ish-shef i kontabilitetit në Radio Kosovë të akuzuar për dy vepra të përvetësimit në detyrë, është dëgjuar eksperti financiar gjyqë...

Rasti i të akuzuarit për përvetësimin e mbi 3 mijë eurove, kthehet në rivendosje nga Apeli

Alban Sylafetajt, i akuzuar për përvetësim të 3,660 euro nga kompania dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, i është kthyer rasti në rigjykim dhe rivendosje.

Gjilan, 30 ditë paraburgim të dyshuarit për përvetësim në detyrë

Gjykata e Gjilanit ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë, duke i caktuar masën e paraburgimit prej tridhjetë ditësh të pandehurit B. M.

Dosja e Prokurorisë: Si u tërhoqën mbi 1.2 milionë euro të Ministrisë së Shëndetësisë pa i respektuar procedurat

Prokuroria Speciale ka njoftuar se sot ka ngritur aktakuzë për përvetësim në detyrë dhe hyrje në sistemet kompjuterike, kundër dy të pandehurve M.S. dhe G....