Njoftimi i AKP-së për listat fillestare të ish-punëtorëve të disa ndërmarrjeve shoqërore

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), njofton të gjithë ish-punëtorët e ndërmarrjeve shoqërore Des Bratsvo në Pejë, Treska në Mitrovicë, KB Studenqani në Studenqan, Obuqa në Mitrovicë, dhe KB Prekoci në Prekoc se publikimi i listave fillestare do të bëhet me datë 2, 3, 4, 5, 6 tetor 2023.

Listat mund t’i gjeni në webfaqen e Agjencisë Kosovare të Privatizimit në këtë LINK. 

_______________________________________________________________

O B A V E S T E NJ E

Kosovska Agencija za Privatizaciju OBAVESTAVA sve bifse radnike Drustvenih Preduzeca TRESKA i OBUCA u Mitrovici; DES Bratstvo u Peci, DP STUDENCANI, Studencan i DP PREKOCE Prekoce , da ce Privremeni Spiskovi Radnika za ova preduzece biti objavljeni 2, 3, 4, 5 i 6 oktobar 2023 god.

Zainteresovane stranke mogu naci spisak na ueb stranici Agencije.