Kompania kosovare ofron zbritje speciale për bileta udhëtimesh

Nëse jeni duke planifikuar të udhëtoni gjatë pranverës ose verës nga Gjermania, Zvicra, Sllovenia, Suedia ose Luxemburgu drejt Prishtinës ose anasjelltas, këtë gjë mund ta realizoni duke rezervuar biletën TANI me çmime speciale.

Gjatë kësaj periudhe do të mund të udhëtoni me çmime speciale. Prishtina Ticket ka vendosur të ofrojë zbritje nga 35 deri 50% në rezervimin e biletave.

Qytetarët gjatë gjithë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të 12 qyteteve duke nisur nga Basel, Stuttgart, Düsseldorf, Nürnberg, München, Münster Osnabrück, Berlin Brandenburg, Växjö-Smaland, Ljubljana, Halmstad, Luxemburg, Memmingen dhe anasjelltas.

Shfletoni ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket – REZERVO BILETËN.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.